Over mezelf

inge-500Mijn naam is Inge Veris en ik heet u van harte welkom op mijn website.
Al van jongs af aan was ik gefascineerd door make-up. Een beautybox met potloden, lipsticks en poeders was voor mij de ultieme speelgoedwinkel.
Vanaf een bepaalde leeftijd begon ik dan ook voluit te experimenteren met make-up … en dat liet me niet meer los!  Ondertussen ken ik de impact van make-up en is het een belangrijk onderdeel geworden van ons uiterlijk.  Je sterke punten accentueren en je mindere camoufleren. Want wat is er mooier om het beste uit jezelf naar voor te laten komen? Zo ontwikkel je meer zelfvertrouwen en dat straal je uit naar de buitenwereld.
Ik volgde de opleidingen “All- round visagie” en “hairstyling” te Antwerpen. In 2009 trok ik naar Parijs en genoot daar van de internationale visagie-opleiding in de privé school Jean-Pierre Fleurimon.  Momenteel volg ik nog les aan de Amerikaanse groep “Make-up Designory” te Kortrijk.  Mezelf constant bijschaven is naar mijn mening dan ook van kapitaal belang om zoveel mogelijk ervaring en nieuwe technieken op te doen.
Zo werk ik ondertussen als freelance make-up artist en ben ik vaste visagiste voor de regionale zender TV-Oost Vlaanderen.
Heeft u nog een vraag die hier niet beantwoord is, aarzel niet om mij te contacteren.
Met vriendelijke groet,
Inge

quote